Spröda mandel och choklad rutor i långpanna.

Spröda och lättbakade mandel och chokladrutor. 
En långpannekaka som du snabbt svänger ihop till kafferepet.
 
Jag använde mig av en mindre långpanna med måtten 25x37 cm

Så här gjorde jag :
Recept:
Sätt ugnen på 175 grader.
Klä långpannan med bakplåtspapper.

250g smör - rumstempererat 
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
5 dl vetemjöl
200g sötmandel - hackad
200 g mörk bakchoklad - hackad

Gör så här : 
Blanda ihop smör, socker,vanilsocker och vetemjöl.
Tillsätt mandel, choklad och rör ihop allt. 
Tryck försigtigt ut degen jämnt i långpannan och grädda mitt i ugnen ca 20 -22 minuter. 
Ta ut och låt svalna lite innan du skär upp kakan i rutor. 




Smaklig spis :)